detective-fox.infojoker.bg

Детективска агенция Фокс България извършва дискретно детективски услуги в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Перник, Стара Загора и др. населени места в България, а и в чужбина. Като опитни детективи, поддържаме добри контакти и работим съвместно с частни детективи и детективски агенции от доста държави, включително в Гърция, Испания, Италия, Македония, Сърбия, Англия и други страни в Европейския съюз, както и в САЩ и Канада, но не само.

Дискретността е гарантирана от частен детектив Иван Иванов!

Детективска агенция Фокс - София

гр. София, България
ул. Цар Асен 61

  • Ефективни детективски услуги
  • 100% дискретно
  • 24 ч. в денонощието

телефон: 02 989 27 30

Мобилен телефон: 0879 527 229
Мобилен телефон: 0888 400 413
Мобилен телефон: 0897 024 504

e-mail: office@detective-bg.com
или
e-mail:fox@detectiv-bg.com

Детективска агенция Фокс - София
Детективска агенция VIP - детективски услуги

Можете да ни наемете както при частни разследвания, така и за бизнес разследвания. Детективска агенция Фокс извършва успешни детективски услуги, детективска дейност като разследване и разкриване на различни по характер и сложност случаи, например при разследване на изневери, издирване на длъжници, откриване на скрити камери и микрофони, наблюдение на лица и обекти, издирване на биологични родители, корпоративни разследвания, сателитно наблюдение, предбрачни проучвания, проследяване на мобилни телефони и компютри и други частни и фирмени разследвания.

През лятото, морето привлича множество туристи, а това обикновено води и до нуждата за наемане на детективска агенция, която да може адекватно да работи и по черноморските ни курорти като Слънчев бряг, Несебър, Созопол, Поморие, Китен ... , а и по северното черноморие - Албена, Златни пясъци ...

През зимата, същото важи за зимните курорти като Банско, Боровец, Пампорово ...

Ние, Детективска агенция Фокс, имаме опит в тези разследвания и разполагаме с достатъчен наличен състав да изпълним всяка поета задача!

Позвънете или изпратете запитване по e-mail на частен детектив от детективска агенция Фокс с възможно най-подробно обяснение на желанието Ви, за да бъдем коректни с предложението си! Не се колебайте да се свържете с нас - срещата ще Ви насочи по-лесно, за да вземете правилното решение! Ние сме опитни детективи !

 

Други сайтове на детективи и детективски агенции:

Сайт на детективска агенция Фокс
Първият сайт на частен детектив Иванов
Агенция.net
Детективска агенция
Частен детектив
Детективи

GPS мониторинг
Детективски услуги 24 часа
Сателитни връзки
Пакет услуги
Аудио и видео контрол
100% дискретност