detective-fox.infojoker.bg
Детективска агенция Фокс - над 20 години опит

Детективска агенция Фокс е създадена още през 1999 година от Иван Иванов - бивш дългогодишен служител на МВР, а от тогава Частен детектив. В агенцията работят екип опитни детективи, притежаващи минимум 10 години стаж, участвали в изпълнението на стотици, а някой и на хиляди детективски услуги или тясно свързани с това дейности. Всеки наш частен детектив е или бивш служител на МВР, на охранителна фирма или други сходни дейности, свързани с разследване, издирване, наблюдение на лица и обекти.

Нашата детективскат агенция работи съвместно и с множество други детективски агенции и частни детективи, работещи както в България, така и чужбина, което дава възможност за бързи и и точни резултати. Затова, при поемане на случай, независимо дали е разследване, наблюдение, събиране на факти и доказателства, лично или фирмено разузнаване или други детективски услуги, нашият екип се справя отлично.

Детективска агенция ФОКС е специализирана в разкриване на изневери, издирване на лица и справки, наблюдение на обекти, събиране на доказателства, издирване на биологични родители и други разследвания от частен и бизнес характер.

Нашите частни детективи могат успешно да изпълнят дискретно задачи в цялата страна, а и в съседните ни държави. Частният детектив работи и в София, и в Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, Русе, а и в Македония, Сърбия, Румъния, Турция, Гърция и други страни от ЕС.

Детективска агенция Фокс е базирана в София и разполага с детективи с богат опит, със собствени сървъри за наблюдение и проучване на обекти в национален и международен мащаб, богата техническа база за оптимално изпълнение на поставените задачи. Не е за пренебрегване и широката мрежа от контакти, изградени от частен детектив Иванов, в почти всички области на обществения живот. Самото детективско оборудване е възможно най-модерното, за да бъде 100% гарантиран резултата при всеки поет случай.

При разследване на изневяра, семеен конфликт, предбрачно проучване, издирване и проучване на лица, издирване на длъжници, укриващи се, проучване на лични или бизнес партньори, фирмени проучвания или други детективски услуги, нашите частни детективи ще Ви предложат най-добрите и ефективни варианти за дадения случай, същевременно на конкурентна цена, съобразена с естеството на случая и времето, необходимо за качественото и изпълнение.


Позвънете на 0888 400 413 или изпратете запитване по e-mail на частен детектив Иванов от детективска агенция Фокс Разследване с подробно обяснение на желанието Ви, за да бъдем коректни с предложението си.
Не се колебайте - срещата с нас ще Ви насочи по-лесно, за да вземете правилното решение.
Ние сме опитни детективи и знаем кое-как трябва да се направи.

GPS мониторинг
Детективски услуги 24 часа
Сателитни връзки
Пакет услуги
Аудио и видео контрол
100% дискретност